Wednesday, 12 October 2016

Mencari Skincare ORGANIK?


hahhhhhh pada siapa2 yg tgh mencari2 skincare ORGANIK bebas dari bahan2 berbahaya cm merkuri la, paraben la, hydroqunion la, jom bertukar ke RUBY SKINCARE. Yang terbaru dah upgrade formula n bahan2 premium terbaik dari ladang.








️ Elysian™ Ruby Skin care UPGRADED WITH NEW PREMIUM FORMULA adalah rangkaian product penjagaan,perawatan dan perlindungan lengkap kulit dari Elysian™ Beauty Malaysia. Elysian Ruby Skincare diperkaya dengan OMEGA VIT C yang mempunyai kuasa pencerahan 5x terhadap kulit. ELYSIAN Ruby Skincare Series mengandungi bahan bahan premium bertaraf antarabangsa seperti Witch Hazel Water,Pomegranate Seed Oil, Swiss Apple Stem Cell,Grape Apple Stem Cell,Lavender Water dan beberapa bahan premium bertaraf antarabangsa yang lain.

️ Elysian Ruby Skincare di formulasi dengan menggunakan TEKNOLOGI NANO dari GERMANY yang dapat memberi penyembuhan,perlindungan,perawatan dan khasiat pada kulit.

️TEKNOLOGI NANO menghasilkan molekul molekul halus dan menghasilkan penyerapan yang jauh ke dalam epidermis kulit dan membuat
kulit sihat,cerah,berseri,halus,anjal dan bersih tanpa sebarang parut dengan lebih cepat lagi.


*DEEP GEL CLEANSER*
1. Membersih kulit secara lembut dan halus sehingga jauh ke dalam kulit.
2. Boleh digunakan setiap hari tanpa menjadikan kulit kering dan pedih.
3. Membersihkan muka dari kekotoran,minyak berlebihan dan sisa solekan.
4. Mencerahkan kulit wajah.
5. Menganjalkan kulit wajah.
6. Menjadikan kulit segar, bersih berseri dan kelihatan bercahaya.
7. Membersihkan pori2 pada wajah wajah.
8. Membunuh kuman/bakteria punca kulit berjerawat.
9. Membuat tona kulit cerah sekata.
10. Membantu meneutralkan wajah yang tersalah guna produk.


*CLARIFYING TONER*
1. Menyegarkan kulit wajah
2. Membersihkan sisa kotoran yang tertinggal semasa mencuci muka.
3. Menanggalkan sel sel kulit mati pada wajah.
4. Mencerahkan wajah.
5. Mengecilkan liang pori terbuka (sangat berkesan)
6. Melembutkan kulit wajah
7. Melembapkan kulit wajah secara berpanjangan.
8 Menstabilkan PH kulit wajah.
9. Meneutralkan muka yang tersalah guna produk
10. Melicinkan kulit wajah dan membuat kulit wajah bersih,berseri dan bercahaya.


*PROTECT & SUPPORT CREAM SPF 35*
1. Mengandungi SPF 35 yang sesuai untuk kegunaan harian.
2. Memberi perlindungan lengkap terhadap sinar UV yang merupakan punca jeragat tumbuh.
3. Bole dijadikan sebagai alas make up sebelum menggunakan make up.
4. Mencerahkan kulit wajah.
5. Memudarkan parut,jeragat dan mengecutkan jerawat.
6. Teksture yang ringan dan lembut membuatkan kulit mudah bernafas.
7. Melembutkan wajah dan menjadikan wajah berseri sepanjang hari.


*SKIN RENEWING NIGHT CREAM*
1. Memudarkan jeragat pada kulit wajah.
2. Membunuh bakteria punca jerawat dan mengecutkan jerawat.
3. Menghilangkan kulit kusam,tona kulit tidak sekata.
4. Menghilangkan parut jerawat dan parut berlubang.
5. Sangat berkesan untuk kulit yang terdedah kepada sinaran UV (sunburn)
6. Menghilang whitehead,blackhead dan oil seed/kolestrol bawah mata
7. Melembapkan kulit wajah.
8. Mengecilkan liang pori yang terbuka.
9. Menegangkan kulit wajah (sangat berkesan)
10. Mencerahkan dan menyegarkan kulit wajah.
11. Menjadikan kulit bersih,berseri,cerah sekata dan sihat.
12. Tiada sebarang kesan sampingan seperti pengelupasan,dan pedih pada kulit wajah


Harga: RM135 postage RM7/RM10
Free Dexandra Tester 3mL

Friday, 7 October 2016

Ruby Skincare Cream


Cer tengok ghupe cream Ruby Skincare ni. Terasa halus mulus kan tekstur nya. Bila pakai pun ya Ampun ringan je rasa n tak melekit. πŸ‘

Loose pun ada jual tau. Ni senarai harga loose item.
Day cream 
Retail Rm40

Night Cream
Retail Rm40

Cleanser
Retail Rm35

Toner
Retail Rm30

πŸ“² 011-19801094
πŸ‘­ Agent/Dropship wanted

Ruby Skincare



Elysian™ Ruby Skin care adalah rangkaian product penjagaan,perawatan dan perlindungan lengkap kulit dari Elysian™ Beauty Malaysia. Antara product Best Seller lain dr Elysian adalah Elysian Booster Serum yg terbukti selamat dan berkesan dengan ribuan feedback dr pengguna.

🌹Elysian Ruby Skincare di formulasi dengan menggunakan teknologi nano yang memberi penyembuhan,perlindungan dan khasiat pada kulit. Teknologi nano menggunakan molekul molekul halus dan menghasilkan penyerapan yang jauh ke dalam epidermis kulit dan membuat
 kulit sihat,cerah,berseri,halus,anjal dan bersih tanpa sebarang parut. 

🌹 Ruby Skincare diperkaya dengan Omega White C yang mempunyai kuasa pencerahan 5 kali ganda dari biasa.

🌹 Ruby Skincare juga formulasi dari pelbagai stem cell yang bertaraf antarabangsa dan semestinya kesan stem cell ini sangat berkesan untuk kulit wajah kembali sihat dan anjal.


Deep Gel Cleanser
🌷 Deep Gel Cleanser merupakan cleanser  yang  "clear gel" bersifat aktif terhadap kulit dan bebas buih. Kesannya,anda dapat rasai setelah selesai membersihkan kulit muka. Kulit menjadi tegang, halus, bersih, anjal ,lembap dan segar setelah membersihkan muka dengan menggunakan Deep Gel Cleanser.  Kandungan tea tree dalam Deep Gel Cleanser membersihkan minyak dan kekotoran pada kulit secara mendalam. Soapwart juga merupakan bahan utama dalam Deep Gel Cleanser yang mengandungi saponin yang merupakan agen pembersihan paling berkesan untuk melawan bakteria bakteria yang merosakkan kulit.


Skin Renewing Night Cream
🌷 Skin Renewing Night Cream berfungsi untuk merawat dan mencerahkan kulit dengan cepat  kerana mengandungi jumlah stem cell yang pelbagai dan bahan bahan lain yang berkualiti tinggi dan bertaraf antarabangsa seperti grape seed oil yang berkesan menghilangkan parut dan dan kedutan di muka. Kebaikkan ditambah dengan Lavender Water yang terdapat dalam Skin Renewing Night Cream. Sangat berkesan untuk menghilangkan jerawat,mengurangkan eczema, menghalang pembiakkan bakteria dalam kulit jerawat, dan merawat kulit yang terdedah kepada "sunburn". Formulasi utama iaitu witch hazel water dan pomegranate seed oil sangat berkesan untuk menghilangkan parut berlubang,kedutan halus, jeragat/melasma, jeragat dan kulit yang tersalah guna product. Kandungan alpha arbutin dalam Skin Renewing Night Cream membuatkan kulit lebih cerah dan lembap. Dengan pemakaian yang konsisten kulit pasti menjadi cerah,bersih,licin,halus dan tegang. 

Protect And Support Cream SPF 35
🌷 Protect and Support Cream SPF 35 berfungsi untuk melindungi kulit dari sinaran uva dan uvb yang boleh menyebabkan kulit kusam, berjeragat ,sunburn dan gelap. Dengan pemakaian yang konsisten kulit akan menjadi cerah berseri serta merta dan semakin  sebati dalam kulit menjadikan kulit "flawless, cerah dan glowing" secara sihat dengan pemakaian product organik yg selamat dan berkesan tanpa bahan kimia berbahaya seperti mercury, hydroqunon dan paraben. Teksture cream yang sangat ringan dan mudah disapu ke seluruh muka dengan serta merta menyerap ke dalam kulit membuatkan kulit cerah berseri. 

Clarifying Witch Hazel & Lemon Toner
🌷 Diformulasi menggunakan Witch Hazel Water,Lemon,Swiss Apple Stem Cell dan beberapa bahan premium organik yang lain. Dengan penggunaan yang konsisten, Clarifying Toner mampu mengecilkan pori,menstabilkan PH kulit,memberikan perlindungan kepada sinaran uv secara semulajadi,menyegarkan dan kulit menjadi lembut,anjal. Membersihkan kekotoran,minyak berlebihan dan dan sel sel kulit mati pda kulit muka. Dan paling ketara,kulit menjadi cerah,bersih,licin dan berseri.

 πŸƒ Sesuai untuk semua kulit.
πŸ’― Halal & KKM approved 
 πŸ’― Organik/ Natural

Harga Ruby Skincare RM135 free gift Dexandra Tester 3mL. COD KLCC/Bangi