Wednesday, 26 December 2012

peplum vs durian crepe

ohhh durian crepe...bila la diri ini dapat menjamah mu...haha.sekarang ni ramai betul orang post kat facebook pasal durian crepe...lagi satu peplum! i really love peplum sebab comel...durian crepe mesti sangat best kan?peplum bole la beli online...kalau durian crepe? saya nak makan yang dari Cuppacake B'Licious je...mungkin kena tunggu bila balik kampung kot...tunggu daku durian crepe!hihi..sekarang hanya dapat menatap gambarmu sampai terliur aku tengok...


Peplum yang aku selalu beli lak dari DazzledEssentialBoutique... memang best2 baju dia...kain pun lembut je...sebab tu ulang beli dari dia da 3kali...hihi. Peplum lace cam gambar kat bawah ni memang so gorgeous tau! full lining lg! sayangggg sgt nak pakai... akan merasmikannya untuk special date coming soon ni... can't wait!