Tuesday, 3 May 2016

Bisnes Elysian Booster Serum

Ni lagi satu produk best nak share dengan ampa semua. Ni pun jadi agent sebab saya dah guna sendiri. Parut degil, bekas jerawat dan jeragat inshaallah boleh hilang dgn elysian ni. Jeragat kan susah nak hilang. Cuba guna Elysian ni kalau ada masalah2 kulit tu.







Walaupun size nya kecil, tapi tahan lama juga sebab picit sekali je cukup untuk sapu keseluruhan muka. Kalau gabung dengan set Tati Skincare lagi mantap tau!

Wasap 011-19801094 (rahmah)
Postage setiap hari
Harga: RM85
COD: Bangi/ KLCC




bisnes baru Tati Skincare

dah lama gak guna Tati ni. disebabkan rasa cam best je, register untuk jadi agent. sekarang saya agent sah Tati Skincare tau. Bole COD area Bangi, Bandar Putra Mahkota dan KLCC.

review testimoni boleh tengok kat instagram ye.

https://www.instagram.com/hanaraishabeauty/






ada masalah jerawat, kulit kusam, jeragat, tona tak sekata, sgt recommend guna set 5 in 1 Tati ni. ramai guna alhamdulillah puas hati.

wasap pun bole 011-19801094 (rahmah) kalau nak order.

COD: Bangi/KLCC
Harga: Set Trial Tati Skincare 5 in 1 RM90