Friday, 11 December 2015

langkah pertama belajar menjahit

2015 takde post langsung rupanya. Haha punya la rajin dah ada anak 2. Sekarang ni dah 4 bulan pindah ke KL tapi masih stay di hotel. Lama2 boring gak duduk di hotel tak buat apa2. Hahaha. Tak sabar nak pindah bulan 1 ni.

Plan dah pindah ni nak belajar menjahit, belajar baking dan bercucuk tanam. Alang2 tak tau nak buat apa kan sebab tengah pregnant ke-3 sekarang ni. Harap2 ilmu2 ni bole la mengisi masa lapang dan buat duit.

Langkah pertama nak pergi belajar menjahit. Dah booking dengan cikgu gee dr batu caves. FB nye "jom jahit". Moga berhasil la usaha nak menjahit ni. Good Luck mama! 



Bagi semangat dulu ye berangan2 menjahit sambil bisnes online? Masuk azam 2016 ye la dak?