Sunday, 25 August 2013

Testimoni saya ESP Shaklee


saya kenal Shaklee ni baru dalam 3-4 bulan dan one of the product yang saya ambil adalah ESP. Ini testimoni saya selepas 2 bulan ambil ESP. memang jatuh cinta!


✿ dari 54kg ke 49kg! ✿

saya still bf anak saya,baru 2 bulan mengamalkan ESP! lepas berpantang memang tak pernah turun berat dari 54kg..kalau turun pun cuma 53 lepastu naik 54 balik..raya ke-2 haritu pergi klinik timbang berat,gembira sebab penimbang tunjuk 49kg!!yang penting amalkan konsisten hari-hari..ESP memang best! beri tenaga,susu banyak,berat pun turun!

✿✿ testimoni admin Forever MOM ✿✿

nak cuba ESP?
Rahmah 011-19801094
Forever MOM

Saturday, 24 August 2013

Nexus Karambunai Resort & Spa

saja menyibuk ikut papa ada workshop kat sini..tengahari tu baru pergi berdua dengan hadif..nexus ni jauh dari KK..ambil masa sejam juga la nak sampai..bukan kat bandar tapi jauh dipelosok hutan sana..ntah kenapa buat kat situ?mungkin pemandangan cantik kot..

memang luas dan depannya ada pantai..bilik tak berapa nak 5 star..harapkan pemandangannya je la kot yang menarik..breakfast pun bukan tahap sedap..biasa2 je..swimming pool menarik dan besar tapi tak sempat nak swim pun sebab petang tu hujan..yang ramai stay sini tourist dari korea,china,jepun..




Thursday, 22 August 2013

jakun first time duduk business class

saja je buat entry ni nak cerita perbezaan economy dan business class..tuk diri ini yang selalu duduk kat economy class really appreciated dapat duduk situ sebab tempat duduk luas..selesa sikit badan sebab kena pangku hadif yang selalunya akan tidur sepanjang perjalanan..bole bengkok pinggang ye..hahaha.

masa ni nak balik dari kl ke kk lepas cuti raya..papa tempahkan bagi merasa duduk situ,tapi papanya duduk belakang,kira kami duduk asing2 la ni..

kebaikannya:
tempat duduk luas dan selesa
boleh minta air seberapa banyak sampai nak terkencing pun boleh
makanan served guna pinggan dan dapat la bread,muffin,yogurt dan buah-buahan
bilik air yang lebih selesa dan dekat sebab toilet paling depan

tu je la yang lainnya..dan lagi satu tentu la mahal dari economy tapi ni guna point MAS je sebab tu boleh nak menggedik duduk sini,kalau tak tak yah ler membazir duit...kikiki.