Wednesday, 4 October 2017

Agent Elysian, Stokis Elysian, now dah Leader Elysian!

Baru 2 bulan upgrade Leader Elysian setelah setahun lima bulan lepas register agent. Alhamdulillah dengan rezeki bisnes Allah aturkan.

Baaaanyak sangat pengalaman suka duka dalam bisnes sebenarnya. Orang bisnes kena kuat dari segi mental dan fizikal. Tak boleh menyerah kalah dan sentiasa kena upgrade ilmu.

Kalau tak de ilmu, kita bisnes ikut suka hati dan tak ada strategi. Bisnes kena teratur dan manage masa dengan betul.

Bisnes pun satu proses gak tau sebenarnya. Kena lalui step by step. Doa dan bertawakal dengan Allah mesti letak no 1. Marketing dengan Allah adalah marketing wajib kena buat.

Ok lah. Awak nak cari produk Natural Elysian boleh contact Rahmah tau. Nak jadi dropship, nak jadi agent pun boleh contact saya. Saya akan guide dan bagi consultation A1 kat semua yang nak try produk Elysian.

FB Siti Rahmah Bakin
IG srahmah87
📲 http://www.wasap.my/601119801094/NAKORDER