Thursday, 17 October 2013

Aquaria KLCC

papa meeting kat KL..ada satu hari free day!papa ajak pergi Aquaria KLCC..memg xpernah lg pergi walaupun selalu ikut papa outstation kat KL..

harga tiket untuk dewasa RM38,atas 3 tahun RM28,bawah 3tahun free..yeahh Hadif dapat masuk free!!

hadif excited tengok banyak2 fish.. tapi tak sampai half lagi da tertidur sebab da pukul 2,belum tidur dari pagi..kami berdua je la yang beria jalan2 kat Aquaria tu..

Selain macam-macam ikan yang ada,ada gak pameran haiwan dan serangga lain.Ada satu tempat tu dia kumpulkan jenis2 katak.dah la paling penakut dan fobia dengan katak!jalan cepat-cepat sambil tutup mata,tak mau tengok katak nanti termasuk dalam mimpi lak.hahaha.

kat Aquaria tu ada 2 show staff bagi makan kat ikan..bagi makan kat shark dan ikan besar2.. memang seronok tengok show tu sebab dalam akuarium besar dapat tengok ikan-ikan dibagi makan..

Overall 8/10..sebab rasa kejap je dah habis round semua..kena tambah lagi section2 yang best2 cam show bagi makan pada ikan tu.. mungkin boleh tambah show dengan binatang lain ke.. 😄